Mango frambozen yoghurtijs

Zon, warme temperaturen en langere avonden op het terras.

Dat vraagt om heerlijk mango frambozen yoghurtijs als snack of toetje.

Dit yoghurtijs bestaat uit twee lagen en ziet er daardoor lekker vrolijk uit. Dit yoghurtijs is eenvoudig te bereiden en bevat geen onnodig toevoegingen. Een heerlijk puur ijsje zonder onnodige suikers! Klaar na enkele uren in de vriezer en genieten maar. Benieuwd wat de smaak is van deze mango frambozen mix?

Je vindt hieronder hoe je zelf heel makkelijk en eenvoudig dit vrolijke ijsje uit de vriezer tovert.

Mango aardbei yoghurtijs

Ingrediënten mango frambozen yoghurtijs

Ingrediënten voor 6 ijsjes. 

Voor de 2 verschillende lagen heb je nodig:

  • 140 ml yoghurt en 10 bevroren frambozen
  • 200 ml yoghurt en 2 handen bevroren mango

Eet je geen zuivel? Je kunt de yoghurt ook vervangen door een ander vloeibaar product, zoals amandelmelk of rijstmelk. Wacht dan iets langer tot de eerste laag is bevroren.

Bereiding mango frambozen yoghurtijs

1. Meng de frambozen en 140 ml yoghurt in een blender door elkaar.
2. Schenk tot 1/4 in 6 ijsvormpjes en plaats 20 minuten in de vriezer.
3. Meng de mango en 200 ml yoghurt door elkaar.
4. Schenk deze in de ijsvormpjes en plaatst de stokjes.
Mango aardbei yoghurtijs
5. Wacht 3 tot 4 uur en klaar staat jouw mango frambozen yoghurtijs!

Mango aardbei yoghurtijsVeel plezier met genieten van deze heerlijke smaken!

Je kunt natuurlijk lekker variëren en het fruit vervangen door bijvoorbeeld banaan en blauwe bessen. Of appel en banaan. Dit is ook heerlijk! Het kleureffect is het duidelijkst als je twee contrasterende kleuren kiest.

Wat is jou favoriete zelfgemaakte ijs?

Wil je elke week lekkere inspiratie voor eenvoudige en pure gerechten opdoen? Blijf op de hoogte van nieuwe ideeën en vind Puur Eenvoudig op Instagram en Facebook.
Mango aardbei yoghurtijs

Voeg je reactie toe