Tortilla wraps bereiden doe je zo eenvoudig!

Tortilla wraps bereiden Deze tortilla wraps zijn zo gebakken. En echt veel lekkerder dan uit de supermarkt.

De bereiding is heel eenvoudig. Al plakt dit mengsel wel aan alles vast. Gebruikt dus lekker veel bloem bij het rollen van het deeg.

Knapperig en puur van smaak.

Bak je bij stap 5 de tortilla wrap extra lang door? Dan is deze ook heerlijk als knapperige snack bij een humus dip of met bonenspread.

Ingrediënten tortilla wraps

Tortilla wraps bereiden

  • 225 gram tarwebloem
  • 150 ml water
  • 1 el olijfolie
  • Snuf zout

Bereiding tortilla wraps

1. Meng de ingrediënten door elkaar met twee lepels.
2. Bestuif je handen en werkblad met veel bloem.
3. Rol een bolletje deeg uit met een (met bloem bestoven) deegroller.
4. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de pan.
5. Bak de tortilla wrap 4 á 6 minuten op middelhoog vuur, totdat deze licht knapperig is.
6. Serveer met jouw lievelingsingrediënten.

Bijvoorbeeld een mix van bruine bonen of kidneybonen, met mais, tomaat, ui, feta, paprika en rucola sla.
Lekker eenvoudig!
Tortilla wraps bereiden
Geniet ervan,

Puur Eenvoudig

Wil je elke week lekkere inspiratie voor eenvoudige gerechten opdoen? Vind Puur Eenvoudig op Instagram en Facebook.

Voeg je reactie toe