Vegetarische lunchrecepten

Vegetarische lunchrecepten

Een tafel vol lekkere vegetarische lunchrecepten ziet er zo uit! Een volle rode bieten gember smoothie, een eenvoudige groentepizza, een krokant geroosterd broodje met avocado. En niet te vergeten een zoet havermout chocolade gebakje. Benieuwd hoe je al dit lekkers zelf bereid? Hieronder vind je de eenvoudige recepten met pure ingrediënten!

Alle ingrediënten kun je gewoon kopen bij de supermarkt op de hoek. Vanmiddag een lunch op de planning? Veel plezier met bereiden en lekkers op tafel toveren!

Rode bietensmoothie met gember

Rode bietensmoothie met gember

Neem niet teveel, want deze rode bietensmoothie vult enorm! Waardoor je bijna al het andere lekkers zou moeten laten staan.
Mix appel, wortel, biet en gember door elkaar. Ijsklontje erbij en klaar staat een fijne rode smoothie. Hier vind je de bereiding van deze rode bietensmoothie.

Geroosterd volkorenbrood met avocado en pijnboompitten

3x veganistisch broodbeleg
Knapperig en smaakvol is dit gerecht! Deze sneetjes volkorenbrood kort onder de grill plaatsen. Avocado en pijnboompitten erbij. Een sneetje tomaat. En gegarandeerd maak jij je vrienden blij met een heerlijk knapperig broodje. Hier vind je de bereiding van dit geroosterd volkorenbrood met avocado en pijnboompitten.

Bonenspread

3x veganistisch broodbeleg
Bonen op brood lekker? Ja! Mix bonen, limoen en wat koriander door elkaar. En geniet van een heerlijke veganistische en vegetarische bonenspread. Hier vind je de bereiding van deze pure bonenspread.

Groentepizza uit de oven

Eenvoudige pizzaDeze pizza is de makkelijkste ooit!
De italianen zullen het vast niet onder de categorie pizza plaatsen, maar lekker dat dit is!
Zo maak je deze groentepizza:

1. Ontdooi vier plakjes bladerdeeg.
2. Plak deze aan elkaar en besmeer met tomatenpurree.
3. Serveer met plakjes tomaat, courgette en rode uit. Bestrooi naar wens met kruiden, zoals oregano of basilicum.
4. Bak circa 15 tot 20 minuten op 200 graden. En klaar!

Havermout chocolade taartje

havermout-chocoladetaart-
En na al dat lekkers is het tijd voor wat zoets! Dit havermout chocolade taartje vervult al je wensen. Knapperig, zoet en een volle smaak van pure chocolade. Benieuwd hoe jij dit taartje op tafel tovert? Hier vind je de bereiding voor een havermout chocolade taartje.

Kijk hier voor meer lekkers! Wil je elke week lekkere inspiratie voor eenvoudige en pure gerechten opdoen? Blijf op de hoogte van nieuwe ideeën en vind Puur Eenvoudig op Instagram en Facebook.

Maak er een mooie dag van!

Puur Eenvoudig

Voeg je reactie toe